26 Aralık 2011 Pazartesi

Color concept Nail Polish...(Part 1)

Bu birbirinden güzel ojeleri Dbms'in bloğundaki hediye etkinliğinden kazandım...İyikide kazanmışım diyorum ama hediyeler için değil Dünyalar tatlısı,dünyalar değerlisi bir arkadaşa sahip olduğum için diyorum.Keşke bu çekiliş daha önceleri olsaymış ve ben Deryam'ı daha önce tanısaymışım.Hediyeleri göndermek için iletişim bilgilerimi istediğinde adresimle birlikte Tlf. numaramı da verdim.Ve işte olan herşey ondan sonra oldu.Telefonum çaldı ve o telefonun diğer ucunda dünyalar güzeli ve sevecen bir ses bana merhaba dedi ve bizim arkadaşlığımız başlamış oldu.İyi niyetli,güzel insan seni iyiki tanımışım bitanem...Bence her insanın sahip olması gereken dostlardansın sen ,ben çok şanslıyımki senin gibi bir dosta sahibim...
Kendisini facebook'tan vede gitti gidiyordan takip ediyordum zaten.
Eğer sizlerde yurtdışındaki ürünlere sahip olmak isterseniz Derya ile iletişime geçmeniz yeterli.Çok büyük bir sabırla ve hiç sıkılmadan bütün sorularınıza cevap veriyor...
Gitti Gidiyor sayfası için TIKTIK
Facebook sayfası için TIKTIK
Benim kazandığım hediyelerimin bir kısmı bu ojeler birde fimolarım ve China Glazem var...Ojeye gelirsek içinde belli belirsiz altın ışıltılar var makro çekim yaptım ama nekadarı yansıdı bilemiyorum.Ojeyi sürdükten sonra çekme fırsatım olmadı 3.gün çektim.Uçlarda bozulma ve soyulma yapmadı ilk defa bir rengi 3 gün kullandım.Diğer renkler ileriki postlarda gelicek.






7 yorum:

Merve dedi ki...

Hepsini güle güle kullan canım.Şahane gözüküyorlar:)

Junkhead dedi ki...

Hepsi de süpeeer ! Güle güle kullaaan ;) Derya gerçekten de çooook sevecen çok tatlı bir insan,ben de yeni tanıdım ama hemen kanım ısındı :))

oje delisi_14 dedi ki...

tebrik ederim. çok güzel rengi :))
ve derya abla konusunda da son derece haklısınız.:))

Unknown dedi ki...

Aswang teşekkürler canım:)
Junkhead teşekkürler canım.Haklısın...
Oje delisi_14 teşekkürler canım...

DBMS KOZMETİK/TREND dedi ki...

Ben ne kadar şanslı biriyim ya cidden birbirinden güzel insanlarla tanışıyorum ve bunların başında da sen geliyorsun canım benim, birbirinden değerli altın sözlerin için minnettarım, hediyelerin hepsi helal hoş olsun hayatım, kalbi güzel insanlardan birini bulduğu için bende çok mutluyum. Bilseydim bende daha önceden yapardım, öyle güzel şeyler yazmışsınki ne diyeceğimi bilemedim valla, ama yazarken 32 dişimin birden açıkta olduğunu belirtmem yeterlidir herhalde :))
İyiki varsın ve iyiki tanımışım seni:) Öpüyorum güzel yanaklarından :) Güzzel hediyelerini güle güle kullan hayatım :))

makeuparfume dedi ki...

güle güle kullan canım:)bu arada mavi acaip yakışmış

Unknown dedi ki...

Makeuparfume teşekkürler canım...
Dbms Deryam,canım arkadaşım bu sözler sana az bile daha güzellerine layıksın sen ,İyiki tanıdım seni...